Dissabte, Octubre 20, 2018

Voluntariat per la llengua a Artesa

Des del Servei Comarcal de Català de la Noguera, volem engegar el programa Voluntariat per la llengua a Artesa. És per aquest motiu que ens posem en contacte en vosaltres. En primer lloc, perquè si necessiteu informació sobre el programa, ens posem a la vostra disposició per explicar-vos-el; només cal que us poseu en contacte amb mi a través del telèfon 973 448 933, ja sigui de manera individual o en nom de la vostra associació.

En segon lloc, en agradaria moltíssim poder comptar amb la col·laboració de la vostra associació per difondre el programa i per si algun dels vostres membre hi està interessat. Per fer-ho més senzill, les persones que vulguin apuntar-s'hi o podran fer a de manera presencial a l'Ajuntament d'Artesa de Segre, per telèfon trucant al Servei de Català al (973 448 933) o mitjançant internet a l'adreça http://www.vxl.cat.

Pretenem engegar-lo a principis de febrer, per tant, us agrairíem que, si us interessa, passéssiu per l'Ajuntament o contactéssiu amb nosaltres abans del 31 de gener. Tingueu present que el programa Voluntariat per la llengua posa en contacte una persona que parla català i una que l'està aprenent per trobar-se una hora a la setmana (durant deu setmanes) per conversar en català.