Divendres, abril 20, 2018

Comencen les obres de rehabilitació de la Cambra Agrària de Cubells

Amb un pressupost de 186.000 euros, el consistori té previst convertir aquest Cambra en equipament municipal.

L’Ajuntament de Cubells ha iniciat les obres de rehabilitació de  l’antiga Cambra Agrària per a convertir-la en equipament multifuncional. Les obres, les quals s’han iniciat fa unes setmanes, comprenen els graners i l’antic magatzem.

La total rehabilitació dels edificis es preveu dur a terme en dues fases. Josep Regué, alcalde del municipi explica que en aquesta primera fase s’arreglaran tots els problemes d’estructura dels edificis. “Un cop rehabilitats, els edificis serviran per acollir els actes municipals més multitudinaris, així com a punt de reunió per les associacions municipals”, apunta l’alcalde.

 

Aquesta primera rehabilitació estructural compta amb un pressupost de 186.000 euros i ha estat adjudicada a l’empresa Ribalta i Fills SA, d’Oliana. Segons el consistori els edificis feia temps que estaven en desús per tant era imprescindible revisar l’estructura dels mateixos. “Reforçarem les parets, també restaurarem la coberta i canviarem els tancaments, tant de portes com finestres”, descriu Regué.

Les obres estan previstes que durin un parell de mesos.