Dimarts, Febrer 20, 2018

Cubells instal·larà wifi gratuït a tot el poble en breu

L’Ajuntament té previst instal·lar una antena wifi a la part de dalt del municipi, la qual proveirà de connexió a internet gratuïta a tots els cubellesos.

L’ajuntament de Cubells ha sol·licitat la instal·lació d’una antena wifi a la part alta del municipi per a que tots els vilatans disposin de connexió a internet sense fils gratuïta. El municipi ha pres aquesta decisió després que aquest estiu les piscines i la zona esportiva haguessin servit de prova pilot, disposant de connexió wifi gratuïta per tots els usuaris.

Josep Regué, alcalde del municipi explica que és la primera vegada que el consistori ofereix aquest servei de connexió a internet gratuït en equipaments esportius, “Des d'aquest estiu les piscines i la zona esportiva han ofert wifi gratis als seus usuaris, i la seva aplicació ha estat tot un èxit, tant per afluència de gent com per nivell de satisfacció dels visitants”, apunta l’alcalde.

L’empresa que durà a terme la instal·lació de l’antena serà NXT-TELECOM de Lleida i és preveu es pugui donar el servei al municipi en un parell de mesos.