Dimarts, Febrer 20, 2018

Cubells amb La Marató de TV3

L’Ajuntament és solidaritza amb la causa, enguany sobre la detecció i prevenció del Ictus, i organitza una sèrie d’activitats per diumenge dia 18 de desembre.

L’Ajuntament de Cubells, com ha fet els darrers anys, es solidaritza amb La Marató de TV3, enguany sobre la detecció i prevenció del Ictus, hi ha organitzat, juntament amb l’Associació de Joves “Jo Qblls” i l’Associació de Dones Mareselva, un seguit d’activitats per avui.

En suport a aquesta iniciativa, el consistori durà a terme a les 5 de la tarda, a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Cubells, una conferència a càrrec del Doctor Joan Bargés, sobre ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Després, a les 6 de la tarda, al local de Sant Miquel, tindrà lloc un berenar de coca amb xocolata i, tot seguit un bingo solidari. El preu de l’entrada serà de dos euros. Juntament a tots aquests actes, L’Associació de Dones Mareselva, com cada any, farà entrega dels fons recollits amb la venda de loteria de Nadal a La Marató de TV3.

Josep Regué, alcalde del municipi agraeix a Joan Bargés la seva particicipació en la xerrada. “Així com també agrair la col·laboració de Joves "JO QBLLS" per l'organització del vermut solidari i l'organització del bingo solidari i finalment també donar les gràcies al Restaurant Roma per donar la xocolata del bingo i l'Associació de Dones amb el benefici que fan amb la loteria i a tota la gent de Cubells que han col·laborat amb les activitats hi han fet que es recaptés 676 euros”, finalitza l’alcalde.