Dilluns, abril 23, 2018

Cubells estrena el Parc de Salut

El consistori ha finalitzat la construcció d’aquesta zona d’oci, en la qual, els veïns del municipi podran practicar l’esport a l’aire lliure

L’Ajuntament Cubells ha finalitzat la construcció del parc de salut i mobilitat. Aquest parc està destinat a una zona d’oci on la gent de totes les edats podrà practicar l’esport a l’aire lliure, amb una zona destinada a l’activitat física que compta amb diversos elements destinats a que els habitants de la població puguin dur a terme exercicis gimnàstics.

Josep Regué, alcalde de Cubells, explica que amb aquesta nova instal·lació, el consistori vol fomentar l’esport i una manera de viure més saludable entre els veïns del municipi. “Amb el Parc de Salut, Cubells amplia la seva oferta lúdico-esportiva amb una zona a l’aire lliure que s’afegeix a les instal·lacions ja existents, com són el camp d’esports municipal i les piscines, entre d’altres”, explica Regué.

Segons l’alcalde “l’obra que ara s’ha acabat contribuirà a millorar la qualitat de vida d’un municipi que, a més de les instal·lacions esportives, compta amb nombroses zones verdes per passejar i gaudir de l’aire lliure”, descriu Regué.

Aquesta construcció ha estat subvencionada pel Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida.