Dissabte, Gener 19, 2019

Capçalera

Projecte Arrenca 2016: eines per als empresaris/àries rurals i per fomentar l'emprenedoria juvenil

En la segona jornada, el dia 29 de setembre a la Cooperativa de Bellcaire d'Urgell, es va desenvolupar el taller "Sense marca personal no ets ningú", al quan van assistir alumnes de l'IES Ermengol IV del mateix municipi i també diverses empreses, on van adquirir eines pràctiques per potenciar la seva marca personal.

El projecte Arrenca inclou 18 sessions més fins al 28 de novembre. De tallers de lideratge se'n farà un més a Balaguer i un altre a Amenar, i 5 jornades sobre tècniques de comunicació personal i de promoció de l'empresa, sobre tècniques de venda i fidelització de clients, i sobre directrius bàsiques de comptabilitat i fiscalitat de l'empresa rural, a Alfarràs, Alguaire, Balaguer, Ponts i Térmens.

S'han programat també 6 visites a empreses d'Almenar, Artesa de Segre, Balaguer i Bellcaire d'Urgell, totes elles potenciadores del territori.
Les 3 darreres jornades, que es faran a les Avellanes, Ponts i Térmens, ensenyaran als assistents a fer més potent l'atractiu dels seus productes i a aprofitar el valor del territori per beneficiar l'empresa, i rebran informació sobre els ajuts Leader i sobre quins beneficis han aportat tant a les empreses beneficiàries com al territori.

L'Arrenca  està organitzat pel Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord, el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat i l'Oficina Jove de la Noguera, amb el suport del Consell Comarcal de la Noguera i dels ajuntaments del territori del GAL en el marc del projecte de cooperació Odisseu finançat pel Departament d'Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Unió Europea a través del fons FEADER.
Per a més informació i inscripcions, poseu-vos en contacte amb el Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933 o  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o amb l'Oficina Jove de la Noguera (tel. 973 44 75 70 o  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).