Dimecres, Setembre 19, 2018

Capçalera

Cloenda del curs de peó d’indústria alimentària d’ASPID

El programa ha constat de 100 hores en competències transversals, amb l’objectiu de millorar la capacitat d’interacció social i l’estabilitat personal dels alumnes, així com oferir un major coneixement del món laboral.  S´han fet visites i xerrades tècniques d’experts en la matèria per a conèixer experiències reals d’empreses del sector.
Pel que fa a les competències tècniques han constat de 80 hores que han estat impartides per tècnics agrònoms especialitzats en indústria alimentària. Entre aquestes, s’han inclòs el curs homologat de Manipulador d’aliments i Operador de carretons elevadors segons la Norma UNE 58451-2014
Per últim i dins l’estructura del curs s´han fet 80 hores de pràctiques no laborals a les empreses del territori. Les empreses que han participat acollint a alumnes en pràctiques són Respontin; S.L, Supsa Supermercats Pujol S.L, Comercial Mena S.L, Àngel Baldomà. S.A, Indústria Alimentaria Balaguer, S.L (INALBA).
 A la formació han participat 20 alumnes, dels quals a data d’avui el 45% ja s’ han inserit (9 persones). Es té una previsió que durant els propers mesos es pugui aconseguir arribar al 70% d’ inserció, mantenint els resultats aconseguits en anteriors edicions de la formació impartida per ASPID.