Diumenge, Febrer 25, 2018

Capçalera imatges

Pantà panoramica.jpg

Cloenda del curs de peó d’indústria alimentària d’ASPID

El programa ha constat de 100 hores en competències transversals, amb l’objectiu de millorar la capacitat d’interacció social i l’estabilitat personal dels alumnes, així com oferir un major coneixement del món laboral.  S´han fet visites i xerrades tècniques d’experts en la matèria per a conèixer experiències reals d’empreses del sector.
Pel que fa a les competències tècniques han constat de 80 hores que han estat impartides per tècnics agrònoms especialitzats en indústria alimentària. Entre aquestes, s’han inclòs el curs homologat de Manipulador d’aliments i Operador de carretons elevadors segons la Norma UNE 58451-2014
Per últim i dins l’estructura del curs s´han fet 80 hores de pràctiques no laborals a les empreses del territori. Les empreses que han participat acollint a alumnes en pràctiques són Respontin; S.L, Supsa Supermercats Pujol S.L, Comercial Mena S.L, Àngel Baldomà. S.A, Indústria Alimentaria Balaguer, S.L (INALBA).
 A la formació han participat 20 alumnes, dels quals a data d’avui el 45% ja s’ han inserit (9 persones). Es té una previsió que durant els propers mesos es pugui aconseguir arribar al 70% d’ inserció, mantenint els resultats aconseguits en anteriors edicions de la formació impartida per ASPID.