El programa va constar de una benvinguda i presentació de la Trobada a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell; de la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, M. Antònia Pubill, i del director de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet.
 
A continuació la coral «Veus Canores» del Casal de la Gent Gran de Balaguer dirigida per Xavier Pons i Huguet, va oferir un petit concert. Tot seguit, van escoltar la conferència «Els oblits, quan ens hem de començar a preocupar?, a càrrec d’Olga Gelonch, psicòloga experta en neuropsicologia i directora assistencial de NeuroLleida (ASPID). Després, es va projectar el vídeo «Gran Recorregut 2016 i 2017» de l'Oficina Tècnica del Pla d'Inclusió Social de la Noguera. I finalment hi va haver el lliurament dels obsequis de la 12a Trobada de Gent Gran de la Noguera, l'aperitiu i el comiat.

La valoració de la Trobada va ser molt positiva amb l'assistència de 18 associacions de gent gran de la comarca, i de tres municipis que no tenen associació  (en total 21 municipis dels 30 que hi ha a la comarca). Es van establir molts contactes i es van proposar noves iniciatives, per començar nous projectes i activitats adreçades a la gent gran en tots aquests municipis.

Per veure'n més fotos visiteu el nostre FACEBOOK