Dimarts, Desembre 18, 2018

Capçalera

El Consell Comarcal de la Noguera demana que s’acabin el problemes de subministrament elèctric a la comarca

El Consell Comarcal de la Noguera considera urgent que se solucionin els problemes de la xarxa elèctrica de la comarca i portarà la queixa a la Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
Aquest passat cap de setmana molts municipis de la Noguera han tornat a tenir problemes amb el subministrament elèctric, com microtalls, talls intermitents i pujades de tensió.  Aquesta deficiència en el subministrament ja fa temps que s’ha detectat i afecta directament al desenvolupament  de les activitats econòmiques de la Noguera.

Ja des de finals de l’any passat el Consell Comarcal de la Noguera està treballant perquè l’empresa subministradora resolgui aquesta problemàtica. En aquest sentit, gràcies a les gestions de la Diputació de Lleida i dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Lleida, s’han mantingut diferents reunions amb l’empresa juntament amb altres consells comarcals per mirar de trobar una solució.

A data d’avui, i atès que els problemes continuen, el Consell Comarcal de la Noguera s’ha tornat a posar en contacte amb els ajuntaments per recollir les darreres incidències que han detectat  per poder traslladar la queixa conjunta a la Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.