Dissabte, Octubre 20, 2018

Capçalera

Els JoVa del 2017, a Portaventura

Enguany 168 joves han dedicat part del seu temps d’oci a aportar amb el seu treball i esforç alguna millora en el seu poble, com participar en camps de treball, pintar mobiliari urbà, netejar espais públics, col·laborar en la festa major, etc. Tots ells hi han participat de manera voluntària i s’han compromès a portar a terme la feina que els seus ajuntaments han decidit realitzar.
Per agrair-los la seva bona tasca i ser mereixedors de considerar-se uns autèntics “JoVa”, el passat 30 d’agost van estar convidats a passar tots junts un dia al parc d’atraccions Port Aventura, per gaudir de l’amistat, de l’oci, i sobretot dels valors que han viscut i han compartit en els seus respectius municipis.
Els municipis participants aquest 2017 han estat Albesa, Algerri, Artesa de Segre, Bellmunt d'Urgell, Bellcaire, l'Hostal Nou, les Avellanes i Santa Linya Tartareu, Penelles, Castelló de Farfanya, Balaguer, Térmens, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer i la Ràpita.
Des de l'Oficina Jove de la Noguera volem agrair la bona rebuda del programa, tant per part dels/les joves com dels ajuntaments, ja que cada any van augmentant, fet que ens motiva a continuar-lo realitzant en els propers anys.