Els poden demanar tant persones físiques com jurídiques que compleixin els requisits de micro, petites i mitjanes empreses, és a dir, des d'autònoms fins a empreses de fins a 250 treballadors, o bé persones emprenedores amb un projecte, i que vulguin fer inversions durant el 2018.
Les iniciatives empresarials que s'hi poden acollir són totes les que contribueixin a diversificar l'economia rural, com ara les de transformació i comercialització dels productes agroalimentaris, les empreses industrials, de serveis, comercials, les turístiques i les d'activitats d'oci del territori.
Per tal d'impulsar i promoure l'activitat econòmica en aquesta zona, el Consorci GAL Noguera - Segrià Nord, ubicat al Consell Comarcal de la Noguera, impartirà un seguit de jornades informatives arreu del territori on s’explicaran els conceptes per poder tramitar l’ajut Leader.

Per a més informació, us podeu adreçar al Consorci Grup d’Acció Local Noguera – Segrià Nord, amb seu al Consell Comarcal de la Noguera, al telèfon 973 448 933 (extensió 3), o al correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A més, trobareu tota la informació de la convocatòria a:
http://www.ccnoguera.cat/leader/index.php/14-noticies/76-ajuts-leader-2017