Divendres, Gener 18, 2019

Capçalera

Les Aules d'Extensió Universitària de la Noguera a Balaguer comencen el curs 2017-2018 el 27 de setembre

El proper dimecres 27 de setembre, a les 17.30 h, s'inaugura el curs 2017-2018 de les Aules d'Extensió Universitària de la Noguera a Balaguer, a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera.
El programa d’aquest any incorpora matèries com història, història de l'art, llengua catalana, literatura catalana, mitologia clàssica, música, cinema, antropologia, cultures antigues, natura, salut, entre altres.
Les classes s'impartiran, com és habitual, cada dimecres a les 17.30 h a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera, i finalitzaran el dia 13 de juny de 2018. La formació es complementa amb sortides culturals programades per als dies 14 de març, al Centre d’Observació de l’Univers, i 6 de juny de 2017.
Enguany s'arriba a la quinzena edició d'aquest curs d'extensió universitària, que des dels inicis ha mantingut l'objectiu d'oferir a tothom qui hi vulgui participar la possibilitat de rebre una formació permanent, continuada i de qualitat que permeti adquirir nous coneixements, ampliar el nivell cultural i participar activament en la vida ciutadana de la nostra comarca.
L'import de la inscripció és de 30 euros, i per fer-la efectiva cal lliurar al Consell Comarcal de la Noguera el rebut de l'ingrés al compte indicat al díptic. El pagament dóna dret a l'assistència, els materials, el certificat de participació.

Descarregueu-vos el programa prement la imatge. Més informació a: Consell Comarcal de la Noguera (tel. 973 448 933).