Dilluns, Octubre 22, 2018

Capçalera

Descomptes en l'entrada a diferents espais de la Noguera i el Segrià Nord

El dilluns dia 2 d’octubre el Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera, en col·laboració amb vuit equipaments visitables i gairebé un centenar de comerços del territori, han posat en marxa una campanya de descomptes en l’entrada als diferents equipaments visitables adscrits al projecte Territori de Valor, entre els quals es poden trobar castells, monestirs, centres d’interpretació, jaciments prehistòrics o museus d’alt interès i valor patrimonial.
Aquesta campanya, sota el lema “La Noguera i el Segrià Nord: Cultura i Patrimoni que enamoren”, dóna a conèixer els recursos patrimonials del territori entre la població local, tot oferint descomptes en les entrades als equipaments visitables com a oportunitat de fer més accessible el seu coneixement i la seva divulgació. Els descomptes s’aplicaran en el moment de la visita a aquelles persones que acreditin disposar d’un val de descompte, el qual es pot obtenir en un centenar de comerços del territori per cada tiquet de compra superior a 10€, i la promoció serà vàlida des del dia 2 d’octubre fins al 22 de desembre de 2017.
Podeu consultar els comerços adherits a la campanya  i els vuit equipaments visitables que es poden visitar ampliant la imatge.
Es tracta d’una acció emmarcada dins del projecte Territori de Valor per difondre el patrimoni cultural i històric de la Noguera i el Segrià Nord, i contribuir així a la dinamització econòmica d’aquestes comarques rurals. El projecte Territori de Valor està impulsat pel Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera, i finançat pel Fons Europeu d’Ajudes al Desenvolupament Rural i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.