Divendres, Gener 18, 2019

Capçalera

Curs “Com dissenyar projectes socials” del Punt de Voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, s’ha organitzat un curs sobre com dissenyar projectes socials, els dies 18 i 25 de novembre, 2 i 16 de desembre, de 9.00 a 13.00 hores a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal.
El curs s’estructura en quatre parts: l’execució (com es redacta una proposta, com es recapten fons, com es treballa en equip, com motivar-nos i comunicació), l’oratòria (com comunicar bé, elements bàsics del bon orador, elaboració del discurs, comunicació verbal i no verbal i com parlar en públic), el protocol i nous projectes (anàlisi de la situació actual, definició d’objectius, definició de les associacions, definició de l’àmbit d’actuació, nous objectius i estratègia per aconseguir els nous objectius).
La inscripció és gratuïta, mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 973 448 933 (Irene Gardeñes). Es lliurarà certificat d’assistència.
El Punt de voluntariat de la Noguera va iniciar la seva tasca el setembre del 2016 amb l’objectiu de promoure la participació de les persones a través de la figura del voluntariat, vinculant-les amb projectes, programes, activitats, etc. de les entitats sense ànim de lucre de la comarca, mitjançant la coordinació i el foment de la responsabilitat, donant i aportant instruments i recursos per tal de donar resposta a les necessitats socials i les accions comunitàries.