Aquest dijous 25 de gener ha tingut lloc al Consell Comarcal de la Noguera una jornada de treball del projecte de cooperació “Espais naturals de Ponent”, finançat amb fons FEADER i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
 El projecte “Espais Naturals de Ponent” té com a objectiu promocionar els espais naturals de Ponent a partir d’una marca conjunta, per tal de millorar l’oferta turística i crear activitat econòmica al territori. Està coordinat per l’Associació Leader Ponent, i el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord s’hi adhereix aquest any 2018. Els espais naturals d’aquest territori que s’incorporen al projecte són:  l’Aiguabarreig Segre – Noguera Pallaresa, l’Aiguabarreig Segre – Noguera Ribagorçana, Serra de Bellmunt, Serra del Montsec, Serra Llarga – Secans de la Noguera, Vessants de la Noguera Ribagorçana i els Plans de la Unilla.
A la jornada de treball hi han assistit diferents agents implicats en la divulgació del patrimoni natural del territori: representants de l’Associació Leader de Ponent, l’Associació Grup de Natura Terres de Ponent, l’Ajuntament d’Algerri, l’Ajuntament d’Almenar, el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera.
En aquesta jornada s’ha determinat desenvolupar actuacions d’observació i gaudi de la natura amb diferents activitats per tal d’apropar la població autòctona o visitants a aquests espais naturals de la Noguera i Segrià Nord durant el 2018.