Divendres, Gener 18, 2019

Capçalera

La Diputació de Lleida atorga al Consell Comarcal un ajut per finançar el servei de menjador escolar no obligatori del curs 2016-2017

La Diputació de Lleida, des del curs 2013-2014, davant la  impossibilitat del Departament d’Ensenyament de continuar garantint la gratuïtat del servei de menjador escolarals alumnes no obligatoris, va manifestar la voluntat i la disposició a col·laborar econòmicament per finançar-los. Els alumnes no obligatoris són aquells que tenen oferta educativa de nivell obligatori en el seu propi municipi de residència (viuen en pobles agregats o masies disseminades). La distància mínima entre el domicili de l’alumne i el centre educatiu o a la parada del servei escolar de transport ha de ser igual o superior a 3 Km.
Les famílies paguen 3,10 €, independentment del cost del servei de menjador. El finançament de la Diputació és de la resta del cost del servei de menjador, amb un màxim de 3,10 €.
El curs 2016- 2017 el cost del servei de menjador escolar no obligatori realitzat en els diferents centres on estan matriculats aquests alumnes ha estat de 15.355,87 € i la Diputació de Lleida el finançarà amb una subvenció del mateix import.