Dissabte, Gener 19, 2019

Capçalera

El PAM participa en l'oferta d'itineraris turístics aprofitant l'AVE

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de la Noguera (gestor del PAM), Renfe i l’agència de viatges TuiLleida han creat uns circuits o itineraris turístics a la carta aprofitant l’eix transversal del tren AVE (sense passar per Madrid) procedent de Sevilla, Córdoba i Màlaga.
De moment se n’han comercialitzat cinc, d’una durada d’entre 5 i 7 dies, que tenen en comú l’arribada o la tornada des de l’estació de tren de Lleida, una visita a la Seu Vella de Lleida, i un dia d’estada al Montsec, amb visita nocturna al Centre d’Observació de l’Univers i sopar astronòmic. La resta de l’itinerari es completa amb visites a la Vall de Boí, la Val d’Aran, Andorra, etc.   
Aquesta nova oferta es va presentar a Sevilla el passat 26 d’abril en el marc del workshop que l’ACAVe-Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades va organitzar per a les agències de viatges i operadors d’aquella província. Hi van assistir per part del Consell Comarcal de la Noguera, la presidenta, Concepció Cañadell; el responsable de gestió del COU, Josep Vilajoliu, i el director de TuiLleida, Jaume León.
Aquest producte va despertar molt interès, i es va tancar la primera expedició d’un grup de prop de 40 professionals per a finals del mes de maig.