Dimecres, Gener 16, 2019

Capçalera

S'obre la convocatòria d'ajuts per pagar el lloguer de l'habitatge

Fins al dia 29 de juny es poden presentar les sol·licituds d’ajuts per pagar el lloguer de l’habitatge habitual durant l’any 2018 de la Generalitat de Catalunya, per tal de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.
Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts en les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya. La subvenció s’atorga per a l’any de la convocatòria. Es poden consultar les bases completes el DOGC 7618, de 14 de maig de 2018.
Per tramitar la sol·licitud, per als habitatges de Balaguer cal demanar hora a l'Oficina de Serveis Socials (tel. 973 988 252); per als habitatges d' d’Artesa de Segre i Ponts cal demanar hora a l’Ajuntament corresponent, i per als habitatges de la resta de municipis, l'hora s'ha de demanar a la tècnica de mediació per al lloguer social al Consell Comarcal de la Noguera, telefonant al 973 448 933 – extensió 1.