Dissabte, Gener 19, 2019

Capçalera

Curs de formació en projectes de cooperació al desenvolupament al Consell Comarcal de la Noguera

El Pla d'Inclusió Social de la Noguera (PLIS) del Consell Comarcal i l'Associació Llatinoamericana de Balaguer organitzen el curs "Introducció a la formulació i gestió de projectes de cooperació al desenvolupament". Formular projectes i gestionar-los són components bàsics per treballar en l'àmbit de la cooperació internacional, i per això cal conèixer els principis i les metodologies per millorar-ne la planificació, seleccionar les opcions que són més beneficioses per a la societat, assignar recursos de manera eficient i verificar els resultats. 

Aquesta formació s'adreça a persones migrades vinculades a entitats socials interessades en la formulació i l'avaluació de projectes de codesenvolupament, i també a persones en general interessades a conèixer aquestes tècniques.

El curs començarà el dia 14 de febrer de 2015 i té una durada de 20 hores, repartides en 10 sessions que es faran els dissabtes de les 10.00 h a les 12.00 h, al Consell Comarcal de la Noguera.

La inauguració del curs serà el dia 12 de febrer a les 20.00 h a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera, amb la ponència sobre cooperació internacional a càrrec M. A. Gallardo Vargas, president de l'Associació Llatinoamericana de Balaguer i Comarca.

Per a més informació i inscripcions adreceu-vos al Consell Comarcal de la Noguera (Anna Solà), tel. 973 448 933, c/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.