Dissabte, Mai 26, 2018

Capçalera imatges

Pantà panoramica.jpg

Curs de formació en projectes de cooperació al desenvolupament al Consell Comarcal de la Noguera

El Pla d'Inclusió Social de la Noguera (PLIS) del Consell Comarcal i l'Associació Llatinoamericana de Balaguer organitzen el curs "Introducció a la formulació i gestió de projectes de cooperació al desenvolupament". Formular projectes i gestionar-los són components bàsics per treballar en l'àmbit de la cooperació internacional, i per això cal conèixer els principis i les metodologies per millorar-ne la planificació, seleccionar les opcions que són més beneficioses per a la societat, assignar recursos de manera eficient i verificar els resultats. 

Aquesta formació s'adreça a persones migrades vinculades a entitats socials interessades en la formulació i l'avaluació de projectes de codesenvolupament, i també a persones en general interessades a conèixer aquestes tècniques.

El curs començarà el dia 14 de febrer de 2015 i té una durada de 20 hores, repartides en 10 sessions que es faran els dissabtes de les 10.00 h a les 12.00 h, al Consell Comarcal de la Noguera.

La inauguració del curs serà el dia 12 de febrer a les 20.00 h a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera, amb la ponència sobre cooperació internacional a càrrec M. A. Gallardo Vargas, president de l'Associació Llatinoamericana de Balaguer i Comarca.

Per a més informació i inscripcions adreceu-vos al Consell Comarcal de la Noguera (Anna Solà), tel. 973 448 933, c/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.