Dissabte, Gener 19, 2019

Capçalera

Nova Campanya de Salut Bucodental a les escoles de la Noguera

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i l’Institut Dental La Noguera han començat aquest mes de gener una nova campanya perquè els nens i nenes de la comarca adquireixin bons hàbits de salut bucodental.

Participaran en la campanya que durarà fins al mes de juny un total de 6 escoles de la Noguera, on el personal mèdic de l'Institut Dental La Noguera impartirà sessions pedagògiques adreçades a infants d'entre 6 i 12 anys sobre com aconseguir una bona salut bucodental i sobre com n'és d'important la prevenció.

L'escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer ha estat el primer centre a rebre la visita del personal mèdic de l'Institut Dental La Noguera.

Una seixantena de nens i nenes han participat activament en la sessió i hi han après nous coneixements per mantenir una bona salut bucodental i prevenir-ne les malaties.

La vicepresidenta i consellera de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Noguera, Sònia Valero, va compartir amb els infants l'experiència i va agrair als nens i nenes i a les mestres de l'escola la seva implicació en l'activitat.

Més informació a www.dentalnoguera.cat  i a l'Oficina Jove de la Noguera www.noguerajove.cat  (670 251 976 - Carolina / 649 798 674 - Antoni).