Dilluns, Desembre 10, 2018

Capçalera

Finalitzen els primers contractes del Programa Treball i Formació 2017

 El passat 30 de juliol els treballadors contractats per un període de 6 mesos dins del Programa de Treball i Formació 2017, adreçat a persones aturades, preferentment de 45 anys o més, que havien exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi o bé beneficiàries de la renda mínima d’inserció, van finalitzar el seu contracte.

Les persones que complien els requisits van combinar durant sis mesos formació i treballs de caràcter públic i d’interès social en diferents municipis cara a facilitar-los la inserció laboral després d’un període llarg d’inactivitat.

Aquest programa ha estat gestionat pel Consell Comarcal de la Noguera, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu i s’ha portat a terme en diferents municipis de la comarca: Àger, Albesa, Alòs de Balaguer, Artesa de Segre, les Avellanes i Santa Linya, EMD Baldomar, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Foradada, EMD Gerb, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Ponts, Preixens, la Sentiu de Sió, Térmens, Tiurana, Torrelameu i Vallfogona de Balaguer.

En l'acte de cloenda del programa d'enguany, es van reunir les persones participants amb la vicepresidenta i el gerent del Consell Comarcal de la Noguera, Sònia Valero i Josep Baldillou, i la tècnica responsable del programa, Cristina Alonso. Van fer una bona valoració de la formació i de l'experiència laboral adquirida.