Jornada "Joves i salut mental: eines de prevenció"

El Consell Comarcal de la Noguera, a través de l'Oficina Jove de la Noguera, i l’Associació de Salut Mental Ponent han impulsat l’organització d’aquesta primera jornada sobre joventut i salut mental amb l’objectiu d’aprofundir i proporcionar eines preventives envers la salut mental, així com d’abordar diferents problemàtiques que poden afectar el benestar emocional de la població juvenil. La jornada s'adreça a personal docent, AMPES, professionals socials i sanitaris i entitats que intervenen en l'àmbit d'atenció a la salut mental. Es farà el dia 9 de març a l'Oicina Jove de la Noguera i les inscripcions són obertes fins al dia 5 de març. Més informació i inscripcions a: www.noguerajove.cat

Comença el curs sobre projectes de cooperació internacional

El dijous 12 de febrer de 2015 va tenir lloc la sessió inaugural del Curs d'Introducció a la Formulació i Gestió de Projectes de Cooperació al Desenvolupament organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Inclusió Social i en col·laboració amb l'Associació Llatinoamericana de Balaguer.

Amb un total de 40 alumnes inscrits, en el decurs de les 20 hores lectives, que s'impartiran en dissabtes de 10.00 a 12.00 h, es treballaran continguts com el codesenvolupament; classificació i funcionament de les entitats del tercer sector; identificació de les necessitats i dels recursos dels territoris de destí de la cooperació; definició dels objectius i valoració de la viabilitat dels projectes; gestió, seguiment i avaluació del projecte, i estudi de l'impacte final.

Llegeix més...

Últims dies d'inscripció al curs Bàsic 1 per a no catalanoparlants

Inscripcions: al Servei de Català (Consell Comarcal de la Noguera) de dilluns a divendres de 12.00 a 15.00 hores
Inici: 17 de febrer
Fi: 5 de maig
Durada: 45 h
Horari: de 9.30 a 11.45 h
Dies de la setmana: dimarts i dijous
Lloc: Lapallavacara


Per a més informació, podeu trucar al SERVEI COMARCAL DE CATALÀ de 8 a 15 h al 973 448 933 (ext. 5)  o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Llegeix més...

El facebook del Consell

 

Noguera Turisme

Parc Astronòmic del Montsec

Servei de Català