1r Festival d'Astronomia del Montsec

Comença el curs 2014-2015 de les Aules Universitàries de la Noguera

El dimecres 15 d'octubre s'inaugura el curs 2014-2015 de les Aules d'Extensió Universitària de la Noguera. Aquesta sessió inaugural que es farà a la sala d'actes de l'Ajuntament de Balaguer a les 17.30 h, anirà a càrrec de Pere Esteve que, després dels parlaments de les autoritats convidades a donar la benvinguda als alumnes, oferirà la conferència "Morfologia de les aus del nostre entorn".
Aquest 2014 comença la dotzena edició d'aquest curs d'extensió universitària, que des dels inicis ha mantingut l'objectiu d'oferir a tothom qui hi vulgui participar la possibilitat de rebre una formació permanent, continuada i de qualitat que permeti adquirir nous coneixements, ampliar el nivell cultural i participar activament en la vida ciutadana de la nostra comarca.

Llegeix més...

La 9a Comarkalada a Bellmunt d'Urgell aquest dissabte 11 d'octubre

El dissabte 11 d'octubre Bellmunt d'Urgell serà el municipi amfitrió de la  ComarKalada, la Trobada de Joves de la Noguera. La Comarkalada enguany arriba a la novena edició. Anteriorment Térmens, Bellcaire d'Urgell, Artesa de Segre, Ivars de Noguera, Penelles, les Avellanes i Santa Linya, Ponts i Camarasa han estat els municipis que ja han acollit aquesta trobada jove.

Entre les diferents activitats programades, destaquen el Fòrum d'alcaldes/esses i regidors/es de Joventut, i la Fira Jove, que s'inaugurarà a les 17.14h, en la qual les entitats de joves de la comarca participen amb el disseny d'estands, enguany sota el lema “El meu poble al 1714”. També es podrà participar a la gimcana “Noguerenc de ferro”, i gaudir de teatre i música amb l'espectacle “1714 La crida dels jocs” a càrrec dels Xarop de Canya.

Llegeix més...

El facebook del Consell

 

Noguera Turisme

Parc Astronòmic del Montsec

Servei de Català