Diumenge, Mai 27, 2018

Capçalera imatges

Balaguer panoramica.jpg

Segona edició de la Campanya de Salut Bucodental a les escoles de la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera i l’Institut Dental La Noguera han començat aquest octubre una nova edició de la Campanya de Salut Bucodental perquè els nens i nenes de la comarca adquireixin bons hàbits de salut.
Es tracta d’una iniciativa que es durà a terme des d’ara fins al proper mes de juny, amb la qual el personal mèdic de l’Institut Dental La Noguera impartirà sessions pedagògiques a nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, explicant-los com s’han de raspallar correctament les dents, quins aliments són perjudicials per a les dents o com combatre la càries. 

Com a principal novetat d'aquest curs, l'Institut Dental La Noguera concedirà unes beques a infants de la comarca amb dificultats econòmiques perquè puguin rebre una correcta atenció pel que fa a la seva salut bucodental. Les beques es gestionaran a través de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal.

La primera escola que ha participat d’aquesta campanya ha estat l'Escola Sant Blai d’Algerri on una vintena de nens i nenes han rebut aquesta primera visita. Durant els pròxims mesos més escoles de la comarca de la Noguera també participaran en aquesta campanya de salut.

Més informació: www.dentalnoguera.cat