Jornada "Joves i salut mental: eines de prevenció"

El Consell Comarcal de la Noguera, a través de l'Oficina Jove de la Noguera, i l’Associació de Salut Mental Ponent han impulsat l’organització d’aquesta primera jornada sobre joventut i salut mental amb l’objectiu d’aprofundir i proporcionar eines preventives envers la salut mental, així com d’abordar diferents problemàtiques que poden afectar el benestar emocional de la població juvenil. La jornada s'adreça a personal docent, AMPES, professionals socials i sanitaris i entitats que intervenen en l'àmbit d'atenció a la salut mental. Es farà el dia 9 de març a l'Oicina Jove de la Noguera i les inscripcions són obertes fins al dia 5 de març. Més informació i inscripcions a: www.noguerajove.cat

Comença el curs sobre projectes de cooperació internacional

El dijous 12 de febrer de 2015 va tenir lloc la sessió inaugural del Curs d'Introducció a la Formulació i Gestió de Projectes de Cooperació al Desenvolupament organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Inclusió Social i en col·laboració amb l'Associació Llatinoamericana de Balaguer.

Amb un total de 40 alumnes inscrits, en el decurs de les 20 hores lectives, que s'impartiran en dissabtes de 10.00 a 12.00 h, es treballaran continguts com el codesenvolupament; classificació i funcionament de les entitats del tercer sector; identificació de les necessitats i dels recursos dels territoris de destí de la cooperació; definició dels objectius i valoració de la viabilitat dels projectes; gestió, seguiment i avaluació del projecte, i estudi de l'impacte final.

Llegeix més...

Nova Campanya de Salut Bucodental a les escoles de la Noguera

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i l’Institut Dental La Noguera han començat aquest mes de gener una nova campanya perquè els nens i nenes de la comarca adquireixin bons hàbits de salut bucodental.
Participaran en la campanya que durarà fins al mes de juny un total de 6 escoles de la Noguera, on el personal mèdic de l'Institut Dental La Noguera impartirà sessions pedagògiques adreçades a infants d'entre 6 i 12 anys sobre com aconseguir una bona salut bucodental i sobre com n'és d'important la prevenció.
L'escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer ha estat el primer centre a rebre la visita del personal mèdic de l'Institut Dental La Noguera.

Llegeix més...

Últims dies d'inscripció al curs Bàsic 1 per a no catalanoparlants

Inscripcions: al Servei de Català (Consell Comarcal de la Noguera) de dilluns a divendres de 12.00 a 15.00 hores
Inici: 17 de febrer
Fi: 5 de maig
Durada: 45 h
Horari: de 9.30 a 11.45 h
Dies de la setmana: dimarts i dijous
Lloc: Lapallavacara


Per a més informació, podeu trucar al SERVEI COMARCAL DE CATALÀ de 8 a 15 h al 973 448 933 (ext. 5)  o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Llegeix més...

La marca turística Montsec es promociona a FITUR

Un any més el Consell Comarcal de la Noguera està present a FITUR (del 28 de gener a l'1 de febrer), on dóna a conèixer l'oferta turística de la comarca sota la marca turística MONTSEC. Hi són representats tots els municipis i les empreses turístiques de la Noguera, per mitjà d'una guia turística (on es recull tota la informació de turisme natural, actiu, astronòmic, patrimonial, d'activitats de lleure, gastronomia,...). També hi es present el Parc Astronòmic Montsec, l'oferta de la zona  Segre-Rialb i els paquets turístics confeccionats per les agències de viatges del territori.  

Com a novetat d'enguany, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha presentat 20 paquets turístics de les comarques de la plana, 6 dels quals són intercomarcals i 4 exclusius per al territori de la comarca de la Noguera: “En busca d'or i les estrelles”, “La Baronia de Rialb, refugi formidable”, “Una finestra a l'Univers” i  “Terra i cel: ho tens tot a la Noguera”.

Llegeix més...

El facebook del Consell

 

Noguera Turisme

Parc Astronòmic del Montsec

Servei de Català