Dissabte, Gener 19, 2019

Joves i empreses del territori podran conèixer-se al Networking del proper dia 10 de maig

El proper dia 10 de maig tindrà lloc al Consell Comarcal de la Noguera, de les 9.00 h a les 13.00 h, la II Jornada de Networking organitzada pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i l’Oficina Jove de la Noguera, una jornada del programa Odisseu en el marc del projecte Territori Talent, i el Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP.

La jornada s’adreça a joves professionals i a empreses, i consta de tres parts. Per començar, hi haurà dos ponències simultànies, una per als joves i una per a les empreses, per tal que les dos parts puguin enfocar la incorporació de talent a les empreses de la forma més satisfactòria possible. Posteriorment es faran entrevistes curtes individuals, programades prèviament en funció de les necessitats empresarials i els perfils professionals dels joves i, per acabar, un intercanvi d’opinions en el vermut Networking.

Les diferents empreses del territori han enviat les seves ofertes, tant temporals com indefinides, o els seus interessos per conèixer joves del territori amb determinats perfils laborals.

Els perfils professionals demandats són molt variats: administració, turisme, cuina, neteja, informàtica, atenció al client, soldadura, muntatge de maquinària industrial, geriatria, professorat d’anglès d’infantil, primària i secundària, d’adults, arqueologia, entre altres.

Les inscripcions al Networking es poden fer fins al dia 7 de maig a l’Oficina Jove de la Noguera al telèfon 973 447 570 o a través de la pàgina web www.noguerajove.cat.

Odisseu és un projecte que pretén incentivar el retorn de joves cap al medi rural a partir de facilitar la seva inserció laboral i promoure’n l’arrelament.

Aquests projectes estan desenvolupats en el marc del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020, i estan cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.