Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

🚭 Cartells Antitabac

Coincidint amb la setmana mundial antitabac, des de la Mesa de Salut Jove de la Noguera i el Consell Comarcal de la Noguera organitzem el Concurs de Cartells Antitabac.

Els centres d’Educació Primària i Secundària de la comarca que hi volen participar, presenten cartells amb lemes i imatges relacionades amb el perjudici del tabac i els efectes nocius que aquest exerceix en la nostra salut.

Creiem molt necessària la prevenció i és per això que la iniciem a les escoles ja des de primària amb campanyes com aquesta.

Enguany és la segona edició del concurs i hi ha hagut una important participació i implicació per part dels centres educatius.

La classe guanyadora del primer premi, s’emporta un ordinador portàtil per l’aula, un detall per a cada alumne/a de la classe i, el més important, el prestigi de ser la imatge comarcal de la setmana antitabac i de totes les campanyes anuals relacionades amb aquest tema. La classe guanyadora del segon premi, s’emporta una tauleta per a l’aula i un detall per a cada alumne/a.

Ens mostrem satisfets d’aquest projecte i esperem que cada any s’hi vagin sumant més centres i que des de la Mesa de Salut Jove de la Noguera aconseguim fer la màxima incidència en la prevenció del tabaquisme en joves.

Any inici del projecte

2017

Cartell guanyador comarcal any 2017

Cartell imatge comarcal Dia Mundial Antitabac.jpg

Cartell guanyador comarcal 2018

cartell oficial dia mundial antitabac.jpeg

Document Actions