Dimecres, Desembre 12, 2018

Una veïna de Balaguer, guanyadora del sorteig "Dona la xapa"

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer han fet entrega aquest divendres del premi del sorteig corresponent a la segona edició del projecte “Dona la xapa”, una campanya de sensibilització contra el consum excessiu d’alcohol durant les Festes del Sant Crist de Balaguer. La veïna de Balaguer Susanna Capdevila ha estat la guanyadora del sorteig, amb un premi consistent en una memòria externa per a ordinador de 500 GB.

L’acte d’entrega del premi s’ha dut a terme a l’edifici Lapallavacara de Balaguer i ha comptat amb la presència de la guanyadora, acompanyada del coordinador de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, Marc Terés i el responsable de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer, Francesc Almira.  

La propietària de la butlleta afortunada va comprar una beguda no alcohòlica durant els concerts de la darrera Festa Major de Balaguer a la Carpa Jove. Per cada consumició d’aquest tipus, el client/a rebia una xapa amb missatges enginyosos contra el consum d’alcohol i un número per optar al sorteig.

La segona edició del projecte “Dona la xapa” ha estat un èxit de participació, amb un increment sensible de xapes distribuïdes, i ha superat totes les expectatives previstes per l’organització.  

 

Ajuntaments

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades