Dimecres, Gener 16, 2019

Concurs de disseny de samarretes

La teva visió jove de la comarca de la Noguera

Atenció joves il·lustradors/es, dibuixants/es i amants del disseny en general. Engeguem un concurs que us pot interessar!
Volem canviar el disseny de les nostres samarretes i necessitem la vostra ajuda, per aquest motiu us demanem que ens envieu les vostres propostes de disseny fins el 14 de gener a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El primer concurs de disseny de samarretes “Jovent de la Noguera" hi poden participar joves d’entre 14 i 35 anys residents a la comarca de la Noguera. Només es podrà presentar una obra per autor/a. Un jurat format per l’equip tècnic de l’Oficina Jove serà l’encarregat de seleccionar les obres presentades i d’escollir la guanyadora. El jurat valorarà de forma especial la originalitat i la creativitat dels projectes, així com la seva qualitat artística i tècnica.

El disseny guanyador del concurs rebrà un premi consistent en un val d’alberg d’una nit per a dues persones amb esmorzar inclòs en qualsevol dels albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), a banda d’una samarreta amb el disseny guanyador i un lot de productes de l’Oficina Jove de la Noguera.

El termini per presentar els originals finalitza el proper 14 de gener. Els projectes han de ser originals, inèdits, creats expressament per al concurs i amb els textos (si n’hi ha) escrits en català. La temàtica dels dissenys és lliure, tot i que ha d’estar relacionada amb la joventut i la comarca de la Noguera. Els dissenys es poden presentar en format digital al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o en suport físic a la seu de l’Oficina Jove (en aquest últim cas, només del 7 al 14 de gener). Els dissenys hauran de ser elaborats a una cara i es pot tractar d’un dibuix, un fotomuntatge, un collage o qualsevol altre format que es pugui plasmar posteriorment en una samarreta.

Podeu consultar les bases al següent enllaç
 
 

Ajuntaments

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades