Dimecres, Desembre 12, 2018

JoVa. Joves i Valors

Nom del projecte:
JoVa. Joves i Valors

Descripció del projecte:
Projecte impulsat des de la regidoria de Joventut dels diversos ajuntaments de la Noguera i l'Oficina Jove de la Noguera, consistent en oferir la possibilitat als joves de 14 i 17 anys de realitzar una activitat de voluntariat durant l'estiu al servei del poble.
Els serveis a prestar depenen de cadascun dels Ajuntaments participants al projecte, els quals determinen el número d'hores que els joves del seu municipi destinen al projecte. S'ha establert un mínim de 40 hores repartides durant les tres setmanes que dura el projecte, i que es durant a terme durant els mesos de juliol i agost i on les tasques a realitzar seran les que cada Ajuntament cregui pertinents.
Els i les joves hi participen voluntàriament però se'ls demana compromís amb el que decideixen fer i responsabilitat en les activitats que duran a terme.

Any d'inici del projecte:
2012

Municipis participants (des del 2012 fins l'actualitat):
Àger, Albesa, Algerri, les Avellanes, la Baronia de Rialb, Bellmunt d'Urgell, Cabanabona, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Montgai, Penelles, la Sentiu de Sió, Tartareu, Térmens, Torrelameu i Vallfogona de B.

Ajuntaments

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades