Dimecres, Desembre 12, 2018

Fira d'Orientació Universitària de la Noguera

Nom del projecte:
Fira d'Orientació Universitària de la Noguera

Descripció del projecte:
Projecte impulsat des de l'Oficina Jove de la Noguera consistent en la celebració d'una fira amb presència d'universitat públiques i privades del país, destinada a estudiants d'ESO i batxillerat dels instituts de la comarca.
La fira es desenvolupa a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, que és on s'ubiquen els estands de les diferents universitats i on s'hi realitzen les diferents xerrades informatives de les universitats i taules rodones.
La FOU s'acostuma a celebrar el darrer dia de classe abans de Setmana Santa. Enguany, el dia és el divendres 27 de març.

Any d'inici del projecte:
2013

Universitats participants (edició 2015):
Universitat  Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat de Lleida (UdL), Universitat CETA (Escola Universitària de Turisme de Barcelona), Universitat FUB (Fundació Universitària del Bages), Universitat de Vic (UVIC), Universitat Abat Oliba CEU (UAOCEU), Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Universitat Rovira Virgili (URV), Universitat de les Roches, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), Universitat Ramon Llull (URL), EAE Business School

Formulari d'inscripcions - Fora de termini

Pàgina del projecte a Facebook

Ajuntaments

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades