Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cal Esmet

                                                      logo_calesmet.jpg

L'any 1959, Ramon Esmet i Ramona Bosch funden la seva pròpia empresa d'embotits i cansaladeria a Albesa, un petit poble de Lleida situat a la comarca de la Noguera. El principal objectiu amb què neix Cal Esmet és i ha estat sempre oferir als seus consumidors una carn i uns embotits artesanals elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat. La segona generació, de la mà de Ramon Esmet Bosch i Natàlia Gobern Cots, va fundar l'any 1992 Embotits i Cansaladeria Cal Esmet, S.l., donant continuïtat al saber fer dels seus antecessors i projectant l'empresa cap a noves fites més ambicioses.

Actualment, la tercera generació, en Ramón i la Dolors Esmet Gobern, han adquirit una important rellevància implantant nous mètodes de fabricació i professionalitat en els productes, sense deixar mai de banda la tradició i naturalitat de la primera i segona generació. D'aquesta manera, Cal Esmet s'ha convertit en un referent dins del mercat d'embotits i cansaladeria de la zona, amb un nom ben reconegut sinònim de qualitat, experiència i confiança. Treballem en projectes d'innovació i desenvolupament que marquin la diferència en l'alimentació sana i natural, en benefici dels nostres clients. Dia a dia intentem superar-nos en la nostra feina i mirar el futur amb alegria i optimisme, per tal de continuar gaudint de l'embotit casolà de sempre i satisfent els paladars més exigents.

llonganissa.jpgsecallona.jpg

Cal Esmet

Document Actions