Dimecres, Desembre 12, 2018

Capçalera

Constitució de la Taula d'Entitats d'Albesa

Aquest estiu es va començar a impulsar la creació de la Taula d'Entitats a Albesa, i en formen part l'Associació de Dones Punt de Trobada, el Club de Bitlles d'Albesa, la Penya el Trullot, l'AMPA del CEIP L'Alber, la Penya Joves de Ponent, el Grup de Joves d'Albesa, l'AMPA Llar d'Infants, l'Associació de Gent Gran Llar de Jubilats Sant Josep, el Grup Excursionista Albesa, el Coto Caça d'Albesa.  Aviat també en formarà part l'Associació de Teatre, que està en procés de creació.
Per al mes de novembre, concretament el dia 14, ja s'ha organitzat un taller de bitlles adreçat als nens i nenes de 3 a 12 anys, per tal d'apropar-los a aquesta aquesta activitat de llarga tradició a Albesa i incentivar-los a practicar-la.
L'objectiu del Consell Comarcal de la Noguera és poder crear a tots els pobles de la comarca una Taula d'Entitats per enfortir el teixit associatiu i comunitari de la Noguera. Actualment a més a més de la Taula d'Entitats d'Albesa, es treballa molt activament i amb resultats positius des de fa anys amb la Taula d'Entitats de Balaguer.
Per a més informació sobre el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Noguera, adreceu-vos al Consell Comarcal de la Noguera (tècnica comunitària del PDC - tel. 973 448 933 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).