Dijous, abril 27, 2017

Salutació de l'alcalde

Benvolguts pontsicans i pontsicanes,

El 25 de setembre de 2012 vaig ser nomenat Alcalde de Ponts, acceptant amb il·lusió, optimisme, responsabilitat i voluntat de servei aquest nou repte, amb l'objectiu d'ajudar en tot el possible al poble de Ponts i a totes les persones que en formem part.

Seré proper, estaré allà on passen les coses, escoltaré i treballaré amb honradesa, transparència, humilitat, amb diàleg i moltes hores de treball personal, però sobretot, actuaré amb respecte i justícia.

El millor de tot, el més important, és que aquest treball no solament el faré jo; tindré al meu costat l'equip de regidors, regidores i personal de reconeguda vàlua i confiança, que conformaran el nou equip de govern municipal, un equip amb una forta motivació, energia, capacitat, il·lusió i experiència, que unit al lideratge que penso impulsar, ens encaminarà a aconseguir un poble del qual cada dia ens en sentirem més orgulloses i orgullosos.

Hem de ser conscients que estem travessant uns anys en què els Ajuntaments haurem d'afrontar dificultats econòmiques que, de ben segur, donaran lloc a canvis i transformacions importants en la seva gestió.

Per aquest motiu, davant aquest context cal que hi siguem tots. Cal fer les coses i prendre les decisions amb consens, amb implicació no només dels grups municipals, sinó de tota la gent del poble. Estigueu ben convençuts que us escoltaré.

A partir d'ara enceto una línia que aplega i inclou totes les sensibilitats i les diferents sigles dels partits polítics que conformem l'Ajuntament. Els vostres representants seran presents en tots els òrgans col·legiats i àmbits. L'objectiu comú: Ponts, el nostre poble.

Visca Ponts i Visca Catalunya!

Francisco García Cañadas

Alcalde de Ponts