Dissabte, Juliol 21, 2018

Nota de premsa

Els ajuntaments d’Ivars de Noguera, Preixens i Foradada, han estat reconeguts com a pioners en la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE).

El Conseller del Departament d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget i Cantons, va lliurar uns distintius als ajuntaments pioners en la implantació del FUE en la cloenda d’una jornada.

El 25 d’abril es va celebrar a l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya una jornada sobre la Finestreta Única Empresarial (FUE). La FUE és un nou marc de relació amb les empreses que es basa en la confiança entre l’administració i el teixit empresarial, la reducció de les càrregues administratives, l’increment de la transparència, la simplificació dels procediments i l’eliminació del temps d’espera necessari per iniciar una activitat.

En la cloenda de la jornada, l’Hble. Sr. Jordi Baiget i Cantons, conseller del Departament d’Empresa i Coneixement, va lliurar uns distintius de reconeixement als 19 ajuntaments de Catalunya que van ser pioners en la implantació del FUE.

Els ajuntaments de Foradada, Preixens i Ivars de Noguera, de la comarca de la Noguera, han estat distingits en aquesta jornada en reconeixement a la seva tasca i compromís per la implantació del nou model de relació entre l’Administració i els empresaris basat en la integració de serveis.