al contingut a la navegació Informació de contacte

Inici de la formació sobre la manipulació d'aliments, i les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries al Consell Comarcal de la Noguera

DIMECRES 26 JUNY 2019

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, s’ha organitzat els dies 25 i 27 de juny una formació sobre la manipulació dels aliments i sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, adreçada a personal tècnic, voluntariat de bancs d’aliments i a totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

L’objectiu d’aquesta formació és facilitar les pautes bàsiques d’higiene, i conèixer els sistemes d’autocontrol basats en els principis de l’anàlisi de perills i de punts de control perillosos, els perills dels aliments, les mesures preventives, les malalties de transmissió alimentària, les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, els tipus d’al·lèrgens, el pla de prevenció de riscos, l’etiquetatge, cartells, rètols i l’elaboració de les fitxes.

Aquesta formació té una durada de 8 hores i es fa a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Noguera.