Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EAIA

L'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA) està format per diversos professionals: treballadors socials, psicòlegs i pedagogs. Aquest equip té l'objectiu de col·laborar en la prevenció, la detecció i l'atenció de les situacions d'alt risc en què es poden trobar els infants i els adolescents de 0 a 18 anys de la Noguera.

FUNCIONS

  • Informa, orienta i assessora en relació amb els problemes socials dels infants i els adolescents en situació d'alt risc social.
  • Atenció individualitzada als infants i també a la seva família o nucli de convivència per prevenir o atendre possibles situacions d'alt risc social.
  • Orienta i col·labora en la intervenció de casos que es treballen des de l'atenció primària.
  • Col·labora en el desenvolupament dels tractaments i les mesures assistencials i administratives i en fan el seguiment.
  • Col·labora en la informació i l'orientació dels ciutadans i les institucions respecte a les problemàtiques que comporten alt risc per als menors dissenyant i proposant programes que contribueixin a la prevenció i la detecció precoç dels problemes generadors d'alt risc social per als infants i adolescents.

FORMA D'ACCÉS

A través de les derivacions realitzades pels Serveis Socials d'Atenció Primària i la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. És un servei gratuït.

Document Actions