Dilluns, Desembre 17, 2018

Jornades

2a sortida de les Aules Universitàries de la Noguera

El dia 7 de juny  les Aules d’Extensió Universitària de la Noguera, organitzades des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, van fer la segona sortida del curs 2016-2017, en la qual van participar un total de 82 alumnes de les dos aules d’extensió universitària de la comarca: l’Aula de Balaguer i l’Aula de Menàrguens.
La primera parada de la ruta va ser al monestir romànic de Sant Pere Casserres, antic monestir benedictí situat al terme de les Masies de Roda (Osona), on se’ls va fer un visita guiada i van veure una projecció d’un audiovisual. En acabar, van anar a dinar a les Masies de Voltregà, i a la tarda  van visitar la Colònia de Borgonyà, una de les  colònies tèxtils industrials més importants de Catalunya. Van entrar al recinte de la fàbrica Fabra i Coats per veure’n la xemeneia, les calderes, etc., i  van fer un recorregut a peu pels carrers i els edificis singulars de la colònia.
Aquesta ha estat la segona sortida del curs 2016-2017, que ja està a punt d’acabar-se. La cloenda es farà el dia 20 de juny a Menàrguens i el dia 21 a Balaguer.