Dissabte, Octubre 20, 2018

Jornades

Inaugurades les noves instal·lacions dels Serveis Socials a Balaguer

Avui s’han inaugurat oficialment les noves instal·lacions dels Serveis Socials i Habitatge de l’Ajuntament de Balaguer, que fins ara atenien les persones usuàries a l’edifici consistorial. Han participat en l’acte la  consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell.
Amb aquestes noves dependències, l’atenció i la prestació dels Serveis Socials i Habitatge a Balaguer milloraran considerablement. Situades a la carretera de Camarasa, on anteriorment hi havia l’Oficina Jove de la Noguera, ofereixen un espai adequat i adaptat tant per a les persones usuàries com per al personal que hi treballa.

Els tècnic i tècniques adscrits específicament als Serveis Socials d’Atenció Primària són personal del Consell Comarcal de la Noguera, que és l’entitat que té les competències per prestar-los a tots els municipis de la comarca. Un total de 8 treballadores socials i 4 educadores socials treballen a Balaguer, i l’horari d’atenció és de de dilluns a dijous de les 10.00 h a les 13.00 h.  
Per poder ser atès, cal programar-se prèviament, i es pot fer presencialment o per telèfon al núm. 973 98 82 52.