Dissabte, Gener 19, 2019

Jornades

Conferència "Què s'amaga dins les pantalles" a Àger

Ahir 30 de novembre els veïns i veïnes d’Àger van participar a la xerrada “Què s'amaga dins les pantalles", organitzada per l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Inclusió Social. En la conferència, a càrrec d’ASPID,  es va explicar al participants la tipologia d’addiccions socials i a les noves tecnologies, com es converteixen en una addició i com s’ha d’actuar per prevenir-les i solucionar el problema.
Aquesta xerrada s'ha fet en dos municipis més de la comarca: a Ivars de Noguera, el 9 de novembre, i a Castelló de Farfanya, el 23 de novembre. De cara al 2018 es programaran més conferències en altres municipis, i el 8 de febrer es farà a Vallfogona de Balaguer a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.
Aquest programa dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’emmarca dins l’activitat de l’Àrea de Drogodependències i forma part de l’esforç que el Consell Comarcal fa per arribar a la població que viu en nuclis més allunyats de les poblacions grans, on hi ha menys oferta d'activitats i serveis adreçats a aquest col·lectiu.