Divendres, Desembre 14, 2018

Jornades

Servei d'Integració Laboral ASPID

PRESENTACIÓ

ASPID és una entitat sense ànim de lucre de la província de Lleida. L'acció desenvolupada per Aspid pretén donar oportunitats davant les inquietuds de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat física dins dels àmbits prioritaris de la nostra societat actual com son: la incorporació al mon laboral, la formació, l'accés a la informació, als recursos de caire social, d'atenció socio sanitària, etc.

Concretament el servei que s'ofereix a la comarca de la Noguera s'integra dins de l'Àrea d'Integració Laboral que pretén fomentar i garantir l'accés al món laboral de qualsevol persona aturada en recerca de feina independentment de si té una discapacitat o no.

OBJECTIU

L'Objectiu de l'Àrea d'integració laboral és fomentar i garantir l'accés de les persones aturades en el mercat laboral,  seguint dos eixos bàsics d'actuació: afavorir i mantenir una activitat laboral i establir relacions de compromís amb el teixit empresarial.

Durant el temps en que participi la persona en el programa, se li oferirà atenció individualitzada i la possibilitat de participar als diferents tallers de millora competencial que desenvoluparem durant l´any, com per exemple: tallers per a la recerca activa d'ocupació, pautes per a l'elaboració d'un currículum, per a l'entrevista de treball, tallers d´iniciació a la informàtica, càpsules d´orientació laboral, etc.

PERSONES USUÀRIES

Totes les persones que estiguin a l'atur i inscrites a l'Oficina de Treball de la generalitat de Catalunya (OTG). Des d'allà faran la derivació amb l'entitat corresponent per a poder iniciar l'itinerari.

UBICACIÓ I CONTACTE

La delegació a la comarca de la Noguera de l'Àrea d'integració laboral es troba ubicada al Consell Comarcal de la Noguera quatre dies per setmana: dilluns de 9 a 15h, dimarts i dimecres de 9 a 13:30 i dijous de 9 a 14h.

El telèfon de contacte és el 973 448 933 o a través de correu electrònic:  orientacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.