Dimecres, Desembre 12, 2018

Jornades

Ubicació i contacte

NOU ESPAI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC DELS SERVEIS SOCIALS A BALAGUER

NOUS HORARIS I ATENCIÓ MUNICIPAL

A finals de l'any 2012 i per tal de millorar l'atenció a les persones, des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, vàrem fer efectiva una reestructuració de professionals, d'horaris i d'atenció a tots els municipis de la nostra comarca per buscar una millor eficàcia i eficiència a l'hora d'atendre els ciutadans i ciutadanes que necessiten l'atenció d'aquest servei.

Aquests canvis es van fer evidents a l'inici de l'any 2013 i han fet possible donar més i millor servei a tots els municipis de la nostra comarca que, en definitiva, significa donar més hores de servei i amb més qualitat a tots els ciutadans i ciutadanes de la Noguera.

Un dels canvis més rellevants en aquesta nova distribució ha estat la d‘ubicar de nou els Serveis Socials a les dependències municipals de Balaguer. Això ha estat possible gràcies a l'interès del consistori de recuperar aquest servei i al Consell Comarcal d'entendre que aquest servei s'ha d'oferir per igual a tots els municipis de la nostra comarca.

Si voleu accedir als nous horaris i distribució municipal cliqueu a Balaguer si viviu a Balaguer o a Comarca si viviu en un dels municipis de la Comarca.