NOU MERCAT D'ARTESANIA. FIRA DE SANTA LLÚCIA A TÉRMENS

cartell

TÉRMENS HA VOTAT. RESULTAT DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DEL 9N.

El poble de Térmens ha acudit a la crida del Procés de Participació Ciutadana i ha votat de forma democràtica i pacífica per decidir quin és el futur que volem per al nostre país. Un total de 703 persones han expressat la seva opinió i el resultat, un cop acabat el recompte dels vots, ha estat el següent:

-  Sí-sí: 626 vots.

-  Sí-no: 29 vots.

-  Sí-blanc: 10 vots.

-  No: 18 vots.

-  Blanc: 9 vots.

-  Altres: 11 vots.

Cal felicitar a tothom per la demostració de ciutadania i civisme realitzada en una data històrica.

logo

TÉRMENS TAMBÉ VA AL PALAU DE LA GENERALITAT EN SUPORT A LA CONSULTA DEL 9N

Més de 800 alcaldes, o en alguns cas regidors, van anar el passat dissabte dia 5 al Palau de la Generalitat per tal de fer entrega del certificats dels acords de ple en suport a la consulta del 9 de novembre promoguts per l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència. Térmens també hi va ser.

L'acte va començar a l'Ajuntament de Barcelona, on l'alcalde Xavier Trias va donar la benvinguda a tots els assistents a les 11 del matí, i després, travessant la Plaça de Sant Jaume enmig d'un nombrós grup de gent que hi donava suport, es va passar cap al Palau de la Generalitat, a fer entrega dels acords al president de la Generalitat, que estava acompanyat per una delegació de la mesa del Parlament encapçalada per la presidenta Núria de Gispert.

Un cop feta l'entrega, es va procedir als parlaments de les autoritats, es va cantar Els Segadors i es va fer una foto conjunta de tothom al pati dels Tarongers, per immortalitzar un acte que, a més de força emocionant, va ser sobretot una demostració d'unió al voltant d'un acte tan democràtic com és poder expressar a les urnes la voluntat d'un poble.

foto foto

foto foto

foto

Pàgina 1 de 37