CONCERT D'OPERA PER LA FESTA MAJOR

cartell

VENIU AL TEATRE!

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Sebastià tindrà lloc la representació de l'obra de teatre PETITA MORT, a càrrec d'EL CELLER D'ESPECTACLES.

L'obra tracta en to de comèdia de les pors davant la vida (la noia que s'ha preparat per exercir una feina, però que quan arriba el moment es desmunta i ho fa fatal) i la mort (l'home que per error es veu enfrontat a una desaparició imminent i que no pot pair-ho de cap  manera). I sobretot, és una història d'amor. Vol mostrar el moment en què dos personatges s'enamoren, però al mateix temps els posa les coses difícils.

Es farà el diumenge dia 18 de gener a les 5 de la tarda al Centre Cultural Sant Joan.

cartell

ANIMEU-VOS A FER TRUITES!

Tothom que tingui traça fent truites de qualsevol producte pot presentar-se al concurs que es farà el proper diumenge dia 18 de gener.

Els únics requisits són que la truita es faci en una paella d'una mida d'uns 26-28 centímetres (perquè en pugui tastar tothom). La presentació es farà al local de la Llar de Jubilats a la 1 del migdia i cal que les truites es portin una estona abans en una plata per poder-les numerar. Un jurat decidirà quina és la més bona i es mereix guanyar el premi.cartell

Pàgina 1 de 39