Dilluns, Octubre 22, 2018

Oberta la inscripció per al programa Jova 2014

Un any més l'Ajuntament de Térmens ofereix als joves d'entre 13 i 17 anys la possibilitat de realitzar tasques voluntàries per al municipi dins del programa JoVa.

Aquest programa, que es duu a terme en diferents localitats de la comarca, té com a objectiu que els joves facin tasques de voluntariat en favor dels seus pobles. El propòsit és que, en un ambient de companyonia entre ells, els joves es responsabilitzin i vegin com a propi tot allò que afecta el seu poble, i per això se'ls ofereix una feina que pot ser condicionar i pintar diferentes peces del mobiliari urbà, ajudar en la neteja, organització d'espais, ... cada municipi  pot adequar-ho a les seves necessitats. La recompensa és, a més de passar-s'ho bé amb el grup, una sortida a Port Aventura en companyia de tots els joves dels diferents municipis que hi participen. Cada ajuntament finança l'entrada al parc i el Consell Comarcal el desplaçament en bus.

Aquesta és la tercera edició d'aquest projecte, que va néixer fa tres anys i que a més de la Noguera, aquest any també es farà en localitats de la Segarra. Es vol potenciar l'apropament i l'arrelament dels joves als seus municipis.

A Térmens es realitzarà les setmanes del 7 al 25 de juliol i les inscripcions es poden fer a les oficines municipals durant la setmana del 30 de juny al 4 de juliol.

cartell