Diumenge, Octubre 21, 2018

Jornada TIC Turisme. Màrqueting Digital Turístic

El passat dia 21 de gener va tenir lloc a la Baronia de Rialb una jornada formativa sobre màrqueting digital turístic, activitat inclosa dins del Pla Mancomunat de Joventut, format pels ajuntaments de la Baronia de Rialb, Cabanabona, Oliola i Tiurana. La jornada forma part del projecte “Reactivem el territori”, un projecte continuista emmarcat dins de la línia d'actuació de formació, treball i desenvolupament rural, iniciat l'any 2012 amb el suport del Consell Comarcal de la Noguera, l'Oficina Jove de la Noguera i la Direcció General de Joventut.

La ponència va anar a càrrec de la Sra. Núria Gil, consultora d'idigital (Direcció General de Telecomunicacions i Societat i la Informació de la Generalitat de Catalunya), que va donar a conèixer les tendències i solucions TIC aplicades en l'àmbit turístic amb l'objectiu de millorar les competències digitals i la competitivitat de professionals i empreses del sector turístic.

Amb una durada de gairebé 5 hores, va comptar amb l'assistència de 40 persones, la majoria empresaris i emprenedors de la comarca que regeixen un negoci relacionat amb el sector turístic. També hi va assistir un grup de joves de l'Institut d'Artesa de Segre que participen en un concurs sobre emprenedoria i volen presentar un projecte sobre rutes turístiques a la Noguera a partir d'aplicacions de mòbil.

La benvinguda a l'acte la van fer el Sr. Pere Prat i Torra, president del Consell Comarcal de la Noguera, i la Sra. Anna Feliu i Moragues, directora dels ST de Joventut a Lleida, i la cloenda el Sr. Àngel Villarte i Canes, conseller de Turisme del Consell Comarcal de la Noguera, i la Sra. M.Antonia Pubill i Carro, diputada de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida.

La valoració va ser molt positiva tant per part dels organitzadors com dels assistents i possiblement es farà una pròxima jornada per tal d'aprofundir alguns punts que per temes de temps no es van poder acabar de desplegar.