El proper dissabte 23 d'agost de 10 a 13h al local social de Tiurana (Restaurant Solés) es farà un taller de riure i un taller de moviment i cos d'una durada de 1h30min cada un aproximadament amb descans entre mig. És un taller dirigit a tothom on a través del joc i del moviment traiem aquest nen/a que portem a dins. Es recomana portar roba còmoda i una manteta o esterilla. L'activitat es gratuïta i per a tothom, es necessari inscriure's a l'Ajuntament de Tiurana a través del telèfon 973 056 046 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

5 Festival de Contes de Tiurana

El diumenge 24 d'agost es celebrarà un any més, el 5è Festival de Contes a Tiurana des de les 11h del matí fins a les 8h del vespre amb moltes activitats programades com es l'actuació de la cantant Damaris Gelabert entre d'altres, així com el 3r. CONCURS DE CONTES BREUS DE TIURANA en el que us animem a tots a participar. Les bases del concurs les podreu trobar a l'Ajuntament de Tiurana.

Desitgem doncs, que gaudiu al màxim de totes les activitats i actes programats. Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l'Ajuntament de Tiurana 973 056 046 o a través del emailAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..