Dissabte, Octubre 20, 2018

Taller de ioga: “Atura’t, respira i aquieta la ment”

Definició:

Aquest taller, d’unes dues hores de durada (de 10 a 12 h) té com a objectiu oferir una immersió inicial al ioga i a la seva filosofia. Es tracta d’una màster class intensiva on s’ensenyen les postures corporals, les pràctiques de respiració i les tècniques de relaxació, segons el ioga tradicional indi, amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta ciència mil·lenària, que facilita un complet benestar físic, mental i espiritual al practicant, conduint-lo cap a la llibertat interior.

L’activitat és gratuïta i està oberta a totes les edats i nivells.

 

Recomanació:

Es recomana portar roba còmoda i una estora de ioga (el coixí i la manta són opcionals), i sense haver menjat, almenys, una hora abans de l’inici del taller.

 

Qui imparteix el Taller?

Damià Vicens (Agramunt, 1983) és Llicenciat en Publicitat i Comunicació (UdG) i “Professor de Ioga” titulat per la Sivananda Ioga Vedanta Academy de l’Índia, després d’assolir el TTC (Teachers Training Course). També ha rebut el diploma de “Terapeuta de Ioga” en cursar el màster Yoga Teraphy a l’AYM School (Association for Yoga and Meditation) de l’Índia. Ambdues titulacions estan homologades internacionalment per la institució Yoga Alliance. Actualment, imparteix classes de ioga de diversos estils, i organitza tallers i retirs.

 

Inscripcions:

Abans del divendres 28 d’abril.

Ajuntament de Tiurana. Tel. 973 056 046 o 682302033 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.