Divendres, Desembre 14, 2018

Fotologo

Detalls commemoratius

Des de l'Ajuntament, volem commemorar diversos esdeveniments que succeeixen als veïns de Torrelameu. És per això que vam començar a pensar la manera com fer un detall a les famílies de Torrelameu en naixements, bodes i defuncions. Després de parlar-ho, la decisió és la següent:

En el cas dels naixements, fem dos detalls: un pels pares i un pel nadó. En el cas dels pares, portem un ram de flors (que procurem fer arribar a l'hospital on està ingressada la mare). En el cas del nadó, fem entrega d'un xumet personalitzat. Dos detalls tendres en un moment molt especial per les famílies.

 


En el cas de les bodes, fem entrega a les parelles afortunades d'una talla de fusta, també personalitzada, que ha dissenyat el Josep Cases, veí conegut al poble. Agraïm al Josep la qualitat en la feina feta i en el disseny original que ens ha proporcionat.Per últim, en el cas de defuncions, fem arribar un ram a la família del difunt i es fa un pregó especial per anunciar aquest fet a tot el poble.

Hem de servir als veïns de Torrelameu i volem fer aquest acompanyament, en moments bons i no tan bons. Tots ho agrairem.