al contingut a la navegació Informació de contacte

Conferència "Desperta la creativitat femenina. Explora, juga i crea amb les GUSPIRES" amb la Sra. Laia G. Massagué

Dijous 10 de juny de les 18:30h a les 20:30h, a la sala d'actes del Consell Comarcal, programem novament l'activitat "Desperta la creativitat femenina. Explora, juga i crea amb les GUSPIRES", que forma part de la campanya "8 de març, 8 mesos" del Consell Comarcal de la Noguera.
 
Amb la Sra. Laia G. Massagué, coach i terapeuta per a dones, aprendrem a deixar de posar la mirada en les altres persones, per enfocar-nos en el nostre propi món intern, i ho farem a través del potencial de les imatges, el moviment corporal i les arts expressives. Obrirem la ment, visitarem noves perspectives sobre la nostra realitat i re-descobrirem els nostres propis recursos per liderar millor la nostra vida personal i professional.
 
Vine i dedica't un temps per cuidar-te. No et posis al final de la teva llista de prioritats, aprèn a posar-te en primer lloc. Perquè fer-ho és una pràctica sana, útil i necessària. .

#empoderamentfemeni #8demarç8mesos #creativitatfemenina #guspires #desenvolupamentemocional #benestaremocional #autoestima #creativitat #lideratge #lideratgefemeni #autoconeixement
Sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera
  • Quan 10/06/2021 de 18:30 a 20:30
  • On Sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal