al contingut a la navegació Informació de contacte

El dilluns 15 de juny el Consell Comarcal de la Noguera reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia

La cita prèvia s'ha de demanar a través de la web del Consell.

DIVENDRES 12 JUNY 2020

A partir de dilluns 15 de juny de 2020, el Consell Comarcal de la Noguera reprèn l’atenció presencial a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, i també a les diferents ubicacions on presta els seus serveis com l’Oficina Jove de la Noguera a Lapallavacara de Balaguer, i als diferents ajuntaments de la comarca per a temes de serveis socials, serveis tècnics i els serveis de secretaria i intervenció. Els serveis que encara no poden començar a funcionar fins que la Generalitat ho autoritzi són el Servei de Transport Adaptat i els Serveis d’intervenció Socioeducativa.

L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00 h, tant presencial com telefònica, i per facilitar l’afluència de persones de manera ordenada i evitar-ne l’acumulació en espais petits s’ha posat en marxa un servei de cita prèvia, amb el qual des de la mateixa web del Consell Comarcal cada persona que necessiti ser atesa pot de programar-se la visita prèviament.

Aquesta és una més de les mesures que el Consell Comarcal de la Noguera aplica per fer la desescalada de manera segura tant per al personal com per a les persones usuàries.

Altres mesures són que, també a partir del dilluns 15 de juny, i sempre seguint la legislació, el personal del consell es reincorporarà al seu lloc de treball presencial per torns i amb un percentatge de jornada de teletreball marcada per les necessitats del servei i de la conciliació familiar. Per evitar que en aquesta represa de l’atenció presencial es produeixin contagis de la malaltia, el Consell Comarcal ha adoptat totes les mesures de seguretat i higiene per garantir al salut del seu personal i de les persones usuàries, com mampares separadores, gels hidroalcohòlics, mascaretes, prioritzar l’atenció i les reunions telemàtiques, limitar l’ús i l’aforament de sales i espais comuns, etc.

Des del 16 de març, data que va entrar en vigor l’estat d’alarma, el Consell Comarcal de la Noguera va adaptar la seva activitat a la normativa vigent, i va prioritzar el teletreball davant de l’atenció presencial per contribuir a tallar l’expansió de la pandèmia.

Durant aquests dies l’entitat ha desenvolupat sense cap problema la seva activitat normal i ha assumit les urgències derivades de la situació d’emergència sanitària i social.

Galeria d'imatges