al contingut a la navegació Informació de contacte

“Territori de Valor” il·lustra i relata la història de 33 llocs turístics de la Noguera

Més de 90 empreses turístiques i entitats els posen a disposició dels visitants.

Il·lustració de la Cova Gran de Santa Linya
Il·lustració de la Cova Gran de Santa Linya

DIMARTS 08 FEBRER 2022

Durant el 2021, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord, amb el suport del Consell Comarcal de la Noguera, ha ampliat el projecte “Territori de Valor” amb l’edició de materials de difusió de 7 atractius turístics de la Noguera, que s’han afegit als materials de les anteriors edicions. Les localitats que incorporen atractius turístics al projecte són Alòs de Balaguer, les Avellanes i Santa Linya, la Baronia de Rialb, Cubells, Ivars de Noguera, Preixens i Torrelameu.

“Territori de Valor” és un projecte coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, per difondre els atractius turístics de la comarca amb l’edició d’il·lustracions acompanyades de relats per fomentar el turisme familiar a la Noguera. Aquests materials tant els visitants locals com els turistes els tenen a la seva disposició als allotjaments, restaurants, hotels i empreses turístiques de la comarca que s’ha sumat al projecte, actualment més de 90. Aquests establiments adherits compten amb una placa o adhesiu que els identifica, i els visitants hi trobaran el materials gratuïts que consten d’una targeta amb una il·lustració a tot color del lloc, amb un relat que l’explica i en descobreix els secrets, unes estovalles per pintar, uns llapis de colors i unes carpetes per jugar.

Arran de l’èxit del projecte “Territori de Valor”, aquest any 2022 s’ampliarà a tot l’àmbit territorial del Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià, i s’incorporaran atractius turístics dels municipis d’Alfarràs, Alguaire, Almenar, Corbins, la Portella i Vilanova de la Barca.

Per sol·licitar aquests materials gratuïts, les empreses s’han d’inscriure al projecte i omplir el formulari de sol·licitud disponible a https://www.territoridevalor.cat/inscripcio/inscripcio.

“Territori de Valor” és un projecte estratègic amb la finalitat de posar en valor els recursos naturals, patrimonials i culturals del territori com a dinamitzadors del turisme familiar. El projecte està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i finançat pel Consell Comarcal de la Noguera, el Consell Comarcal del Segrià, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Més informació a www.territoridevalor.cat